Att plugga nu efter ridningen och allt på kvällen är inte okej!


Trött på allt.


True


Första dans lektionen igår!

Första dans lektionen igår och jag trivdes! Tyckte faktiskt det var skit kul och vet inte om jag var bra eller dålig. Är antagligen ganska dålig hahah. Men det var fett!


~

Det kvittar vad, det är alltid jag som blir själv i slutändan.


~


Mitt val är gjort!

Har gjort mitt val,
Det blev både och. Satsar på både ridning OCH dans! Känns super bra, mår bra av dansen och på häst ryggen glömmer jag allt. Detta är toppen! På måndag börjar jag med några vänner och vi är taggade. Mår så bra nu!


Felicia & Image!

hej

~

Det var ett tag sedan som vi var vänner, längesen jag trodde jag kände dig. Nu känner jag dig inte heller. Har inte sett den du var på flera månader, fan vad tiden går. Tar mig framåt hela tiden utan att du finns i bilden, vet inte vad jag känner längre vet inte vad som händer men du var min vän.


Vilken dag! Har haft fullt upp hela dagen. Skolan först, direkt efter hem och göra läxor, Fyfan.. :(
Sen drog jag till stallet, red ancker, hjälpte Amanda sen hem, duscha och käka. Och nu ligger jag här i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna, så får väl sova nu. Godnatt!


Förändring...

Slingade håret igår och blev jätte nöjd faktiskt, ska bara vänja mig vid det. Behövde en förändring och det fick jag, så nu är jag en helt ny person!


Ryggkliniken!

Var på ryggkliniken precis. Om jag inte gör mina övningar så får jag inte fortsätta med ridningen. Vilket gör mig ledsen. Även om jag tror att jag gjort mitt val så har jag fortfarande ett hopp om häst. Det är något som jag växt upp med och som får mig att glömma allting annat när jag gör det.


Mitt val

På lördag ska jag på öppet hus på impulse, tror jag vill satsa på det. Det är något som gör mig glad - dansa då, så därför vill jag se och sen får jag se hur det blir med det.


I'm scared that this day will come..


Jag kan klara det.

För ett år sen satt jag och förväntade mig ännu ett år på Petersvenskolan, att få en början och ett slut. Men jag avslutade inte på samma ställe som jag började.
Nu ska jag avsluta mina grundskole år på samma ställe som jag började dom, nämligen här i ödåkra. Är taggad till tusen att klara 9:an och komma in på skolan jag vill. Jag SKA klara detta.


Vaken!

Nu är jag uppe och ätit frukost. Skolan idag, blöh! Orkar inte :(

Felicia och jag igår!


Torsdag/fredag!

Idag har jag varit på gröningen med Amanda och några andra, vi stack dit vid 12 tror jag. Efter vi passat hundarna då. Sen kom jag hem vid sju och duschade och packade lite. Imorgon drar vi till Liseberg. Jag, Amanda, Frida och henrietta. Ska bli jätte roligt och håller tummarna att jag inte mår dåligt som sist! Puss!


Image och jag!


Uppe nu..!

Gick upp för 30 minuter sen för att passa hundarna till Amanda. Snäll jag är!
Dom ligger och sover nu så jag ska också försöka det. Idag ska jag o Amanda förmodligen till gröningen och sola. Sen imorron ska vi till Liseberg med Frida och Henrietta. Ska bli mys, puss :D


Drar nu!


Tisdag!

Vi elva drar jag till Felicia och ska vi ska rida hennes häst, ska bli kul att träffa henne nu efter hon varit på Mallorca. Så vi hörs puss!


Ett val..

Jag måste göra ett val!
Vill jag satsa all in på ridningen? Eller dans?
Har fått upp ett öga för dans nu, reggeaton. Lyssnar på musik o vill bara dansa, det är något jag verkligen vill känner jag!
Men, vill jag satsa all in på ridningen? Gå längre än vad jag är nu? Hitta egen och satsa på det?

Jag är förvirrad. Älskar verkligen ridningen, samarbetet mellan ryttaren och hästen, det är så starkt! & ridningen har liksom blivit en del av mig, en del av mitt liv.
Men dansa, det är asså WOW! Man bygger upp ett enormt stort självförtroende, man mår bra av det. Vill verkligen testa mig in på detta.


Men nu är valet inne, all in på ridningen eller dans?
~ behövs tid för att tänka


What did I do wrong?

Ligger i sängen och kollar film, mean girls 2 faktiskt. Sov hos Amanda inatt och va i stan med mormor och syster idag. Godnatt!


Hornbeak

Var i hornbeak igår i Danmark med båten. Mys! Riktigt fint vatten o blå himmel.


Fredag!

Fick sticka hem från väla för jag mådde sjukt dåligt. Har sovit nu ett tag och kollat film, ska till Amanda ikv o kolla skräckis. Nä, nu ska jag kolla vidare. Puss!

Hittade dessa snygga byxor på väla, blev kär! Men dom ena var för små o dom andra för stora :(


I'm in heaven



domsten!

 

Words!


Shopping!

Var på arbercrombie & fitch för någon dag sen! Köpte två grejer som jag är riktigt nöjd med, visar sen.
Köpte även en ny väst o tröja till ridningen på hööks. Visar allting så fort jag har fotat det!


Träning med casper.

Erika och jag tränade casper idag och det gick "bra" i slutet. Kom upp till 40 cm.


Mitt hjärta!


Mallorca 2012

 

Trust no player, fear no bitch. Give no pussy, suck no dick. People play games, and are full of shit. Play the role and be the baddest bitch.

 

 

 

 

~


Agility med casper

Tränade agility med casper igår för 2 eller 3 gången? Det gick sådär. Har fokus på hinder just nu och att komma över dom med ett jämnt tempo utan att han lägger sig pladask på magen och vägrar gå. Han gick två rundor sen la han sig ner. Så jag testade höja hindret och släppa honom lös och locka med godis och då hoppade han. Så det går frammåt.